Nanoteknologi

Firmaet vårt var det første til å introdusere nanoteknologi til tekstilprodukter til rengjøring, ikke bare i Polen, men også i Europa. Alle våre produkter er gjennomvåt i sølvpartikler, slik at etter tørking av hvilken som helst overflate, blir all mugg, sopp, bakterier og til og med virus drept. Og du vet sikkert at alle sykdommer hos katter, hunder og mennesker kommer fra sopp, mugg og virus.

Hvordan virker det?

Unikheten av våre rengjøringsmidler er basert på to egenskaper: En spesiell konstruksjon av miktofiber og det anvendte NanoSilverTechnology-systemet. Effektiviteten er bekreftet av laboratiorietester gjennomført på Jagiellonian Universitet og Økonomisk Universitet i Krakow.

For det første: Mikrofiber

Strukturen til mikrofibrene som rengjøringsmidlene er laget av, ligner på strukturen av et menneskehår. Hva betyr det egentlig? Profilen til mikrofiberen er en rille, hvor smuss trenger inn, konsentrerer seg innvendig og kommer ikke over på materialet som skal rengjøres. Ved skilling med vann, blir smusset fra rillen veldig lett skyllet og fibrene holder seg rene. Som et resultat av bruken blir fiberflaten litt påvirket, fiberen åpnes, men endrer ikke strukturen, slik at dens evne til å absorbere smuss øker. Fiberen er i stand til å absorbere selv en ubehagelig lukt.

For det andre: NanoSilverTechnology

Ved bruk fjerner rengjøringsmiddelet flere hundre forskjellige typer bakterier, virus og sopp – og dette er takket være sølvnanopartikler innført i mikrofiberen. Nanosølv har en effekt på det mikrobielle DNA, den forstyrrer strukturen og fysiologiske evner, noe som fører til deres død. Sølvpartikler som setter seg fast på cellemembranen, blokkerer enzymene som er nødvendige for reproduksjon.
Nanosølv er en naturlig medisin som assimilerer seg i 98-99%. Det er en naturlig antibiotika som ikke samler seg i kroppen.

Nanosølv er en naturlig medisin som assimilerer seg i 98-99%. Det er et naturlig antibiotika som ikke samler seg i kroppen

Kolloidalt sølv:
– fungerer anti-inflammatorisk,
– er giftfri og trygg selv for gravide,
– styrker kroppens immunitet,
– dreper mer enn 650 patogener!

Våre produkter er anbefalt for alle personer som bryr seg om et rent og trygt miljø – også for de som sliter med helseproblemer som; allergi, nedsatt immunitet, infeksjon, fordi de gir omtrent 100% antiseptika.
 

Hvordan bruke rengjøringsmidlene?

For å få mest mulig av kraften til rengjøringsmidlet, trenger du bare rent vann og… det er alt! Dessuten har temperaturen til vannet ingen betydning – et fuktet rengjøringsmiddel med kaldt vann vil være like effektiv som den fuktet med varmt vann.

Før bruk må den vaskes minimum 3 ganger i 60 grader (rosa rengjøringsmiddel trenger bare en vask). Takket være dette vil fibrene åpne seg og blir klare til bruk. Skitne rengjøringsmidler må vaskes i rent vann (for å fjerne det mest skitne smusset som for eksempel flekker på tekstiler, flekker etter blekk etc., bør du få tak i NanoSilver såpe i tillegg).

Hva får du?:
1. Et rent hus uten kjemikalier
2. Slutt på allergi
3. Sparing av tid
4. Sparing av penger
5. Et trygt miljø

 

Garanti og resirkulering

Våre produkter kan brukes i mange år. Vi gir en garanti på 18 måneder. Rett etter at garantien utløper, har hver kunde mulighet til å bytte det gamle rengjøringsmidlet til et nytt for bare halv pris. De brukte produktene vil bli brukt på nytt uten å skade miljøet. Eneste betingelsen for utveksling, er å levere tilbake de brukte rengjøringsmidlene til selskapets hovedkontor.

Hygienisk sertifikat